Αμύγδαλο Κανέλα Σοκολάτα EE
Τα αμύγδαλα συναντούν τη σοκολάτα και γίνονται ένα γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Τραγανoί καρποί αμυγδάλου βρίσκονται στην καρδιά του γλυκίσματος και περιβάλλονται από γευστική μαλακή σοκολατένια κρέμα από κακαόμαζα, ζάχαρη, πλήρες γάλα σε σκόνη και βούτυρο κακάο. Αρωματισμένοι με βανιλίνη και πασπαλισμένοι με κανέλα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα είναι ένα σνακ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Τα αμύγδαλα αποτελούν σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, μαγνησίου, ασβεστίου, φυτικών ινών, πρωτεΐνης, καλίου, φωσφόρου, σιδήρου και μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, ενώ το κακάο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.