Tα wasabi nuts είναι και αυτά επικαλυμμένα φιστίκια με τη χαρακτηριστική πράσινη πάστα wasabi που έχει καυτερή και πικάντικη γεύση. Το φυτό wasabi, ή αλλιώς Ιαπωνικό αγριοράπανο, χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία πολύ καιρό και θεωρείται πολύτιμο για τις πρωτεΐνες, τα ένζυμα και τη βιταμίνη C που περιέχει. Το wasabi, όμως, προσδίδει στα τρόφιμα αρκετά καυτερή γεύση γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή στην κατανάλωσή του κυρίως σε άτομα που έχουν προβλήματα με το στομάχι τους ή στα μικρά παιδιά.