Ινδοκάρυδο Εισαγωγής
Το ενδοσπέρμιο από την καρύδα, είναι ο καρπός από τον οποίο παράγεται το ινδοκάρυδο. Το ινδοκάρυδο, έχει ευχάριστο άρωμα και γλυκιά γεύση. Βάζοντας το στη διατροφή μας έχουμε σημαντικά οφέλη. Καταρχήν βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα λόγω του μαγγανίου που περιέχει. Επίσης περιέχει βιταμίνη C που βοηθά την ελαστικότητα του δέρματος και φώσφορο που συμβάλλει στη διατήρηση δυνατών οστών. Ακόμη, μειώνει τον κίνδυνο αναιμίας γιατί περιέχει σίδηρο και βοηθά στη χαλάρωση των νεύρων λόγω του μαγνησίου. Τέλος μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση του σωματικού μας βάρους γιατί περιέχει φυτικές ίνες και η βιταμίνη Ε του, συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών.
H εταιρια διαθετει δύο είδη ινδοκάρυδου (full fat και medium fat)