Καραμελωμένο Αμύγδαλο Με Σουσάμι
Το αμύγδαλο είναι ένας καρπός ο οποίος, εκτός από την υπέροχη γεύση φημίζεται και για την υψηλή θρεπτική του αξία. Συγκεκριμένα, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε η οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτική, φυτικές ίνες και ασβέστιο.
Αν σε όλα αυτά τα οφέλη του αμυγδάλου προσθέσουμε και τα εξαιρετικά οφέλη του σησαμιού, καθιστούν αυτό το σνακ μια πολλή καλή διατροφική επιλογή.
Φυσικά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην ποσότητα που το καταναλώνουμε, γιατί το προϊόν περιέχει ζάχαρη και αλάτι.